Veelgestelde vragen

Team VA-lid staat voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het VA-lid platform? Grote kans dat jouw vraag hieronder al is beantwoord!
Staat jouw vraag er niet tussen? No sweat! Neem dan contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

u

Wat kost een lidmaatschap bij VA-lid?

Je bent al VA-lid vanaf slechts € 6,99 per maand! Betalen kan eenvoudig per kwartaal of per jaar. Je kunt direct gebruikmaken van alle VA-lid voordelen en aan de slag met jouw eigen profielpagina. 

u

Wanneer gaat het platform VA-lid gelanceerd worden?

Op 1 april 2023 (geen grap) gaat het volledige platform gelanceerd worden. In de tussentijd houden wij jou natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze informatiemailing!

u

Ik heb problemen met mijn aanmelding, account en/ of ik krijg geen welkomstmail. Waar kan ik om hulp vragen?

Neem contact op met info@va-lid.com en wij helpen je zo snel mogelijk!

u

Waarom is mijn profiel niet online?

Je profiel wordt online weergegeven nadat het volledig is ingevuld. Als je je op VA-lid registreert, ontvang je een welkomstmail met daarin je wachtwoord. Hiermee kan je inloggen op https://va-lid.com/login-va-lid en je profiel aanvullen. Vergeet zeker je beste foto niet!

u

waarom betaal ik geen btw op mijn abonnementskosten?

Omdat VA-lid als bedrijf op dit moment ingeschreven is buiten Europa hoef jij geen BTW te betalen over jouw abonnementskosten. Dat scheelt weer! 

u

Op welke manieren kan ik betalen binnen de webshop van va-lid?

Je kunt op verschillende manieren betalen in onze webshop. Wel zo gemakkelijk!
Op dit moment is het mogelijk om te betalen via iDeal Google Pay, met een creditcard (via Stripe) of Bancontact. 

u

wordt mijn va-lid abonnement automatisch verlengd?

Nee! Wij verlengen niet stilzwijgend abonnementen. Wij sturen je vlak voor de afloop van jouw kwartaal- of jaarabonnement een mailtje om je te vragen of je jouw abonnement weer wilt verlengen. Blijf je graag lid? Dan verlengen wij jouw abonnement weer en blijft jouw profiel online staan op VA-lid. 

u

voor opdrachtgevers: is het mogelijk om meerdere vacatures te plaatsen?

Ja, ook dit is mogelijk. Is een vacature vervuld? Dan verzoeken wij jou om ons zo snel mogelijk een bericht te sturen via info@va-lid.com om teleurstelling bij onze leden te voorkomen.

u

Hoe kom ik in contact met andere VA-leden?

Via de ledendatabase op VA-lid kun je direct contact leggen met je mede VA-leden. Daarnaast biedt VA-lid een besloten Facebook community en diverse netwerk- en brainstorm meetings.

u

Gaat het aanbod aan cursussen, vacatures en dergelijke nog worden uitgebreid?

Jazeker! Wij zijn een jong platform voor VA’s. Uiteraard zal het aanbod aan cursussen, downloads, items in de webshop en het aantal vacatures blijven groeien en groeien!

u

Kan iedere Virtual Assistant zich bij VA-lid aanmelden?

In principe is iedere professionele VA van harte welkom om zich aan te melden. Wij verwachten wel van onze leden dat zij actief reageren op verzoeken uit het VA-leden netwerk en eventuele samenwerkingen professioneel oppakken. Het doel is immers om een betrouwbaar platform te creëren, waart jij op kunt vertrouwen als VA-lid.

u

Ben ik verplicht een betalend abo te nemen na een jaar gratis lidmaatschap?

Het betaalde lidmaatschap is natuurlijk geen verplichting. Wil je na een jaar uitstappen uit de VA-lid community? Laat ons dan zeker een maand voor de afloop van je gratis lidmaatschap weten dat je geen automatische verlenging wenst. Dan verwijderen we je zonder kosten uit de community en VA-database.

u

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Hoe doe ik dit?

Jammer om je te zien gaan! Als je jouw lidmaatschap wil opzeggen laat het ons dan minimaal 1 maand van te voren weten via info@va-lid.com. Wij zullen je dan uit onze database verwijderen en jouw profielpagina offline halen. 

u

Voor opdrachtgevers: is het plaatsen van een vacature echt gratis?

Ja! Het plaatsen van jouw vacature op de VA-lid website is geheel gratis. Wil je je vacature aanpassen of is de vacature vervuld? Laat het ons dan weten via info@va-lid.com. Je plaatst hier gratis jouw vacature.   

u

voor opdrachtgevers: Hoe weet ik of de VA van mijn keuze geschikt is?

Het beste is altijd om contact op te nemen met de VA van jouw keuze en samen de ervaring van de virtual assistant door te spreken. Je vind op ons platform VA’s die net zijn gestart maar ook virtual assistants met jarenlange ervaring.  

Gratis E-book:
“In 7 stappen naar jouw eigen bedrijf”

Hoe leuk is dit gratis e-book boordevol zeer praktische tips om jouw bedrijf te starten én een aantal ondernemerstips om in de juiste mood te komen om te gaan knallen met jouw bedrijf?

Check je mail en download het e-book!

0
    0
    Jouw mandje
    Jouw mandje is leegReturn to Shop