Virtual Assistant gezocht?

Plaats gratis jouw Vacature

Virtual Assistant gezocht?

Plaats hier gratis jouw vacature en vind de perfecte ondersteuning voor jouw bedrijf.

Of je nou ondersteuning zoekt op het gebied van office support, marketing, websites of bijvoorbeeld sales, bij VA-lid is altijd wel de juiste match te vinden voor jouw opdracht.

Ben jij als ondernemer op zoek naar een zelfstandig virtual assistant om taken voor jou uit handen te nemen? Of ben je wellicht zelf een VA maar zoek je ondersteuning van een collega VA voor een bepaalde opdracht?

Plaats dan nu gratis jouw vacature op VA-lid en vind snel en gemakkelijk de juiste match voor jouw kort- of langlopende opdrachten!

[submit_job_form]

Door jouw vacature in te dienen ga je ermee akkoord dat VA-lid je e-mails stuur op het opgegeven adres over de geplaatste vacature, algehele tevredenheid of andere zaken die gericht zijn aan opdrachtgevers.

Ondersteuning nodig?
Op VA-lid vind je een groot ledenbestand van ervaren ZZP’ers met verschillende specialismen. Op onze website kun je per lid zien wat de specifieke skills en ervaringen zijn. 

Plaats gratis jouw vacature
Vind snel de juiste match voor jouw opdracht door zichtbaar te zijn voor een grote pool met ervaren virtual assistants.

Wij promoten jouw vacature
Om jou sneller aan de juiste ondersteuning te helpen plaatsen wij jouw vacature in onze nieuwsbrief richting alle VA-leden. Daarnaast wordt jouw vacature ook gedeeld in onze besloten community met aangesloten virtual assistants. Nice!

Snel in contact
Leden die op jouw vacature reageren zullen dit doen door direct contact met je op te nemen via het opgegeven e-mailadres. 

Samen aan de slag
Jouw perfecte virtual assistant gevonden? Super! Samen ga je aan de slag met het maken van duidelijke afspraken en gaat jouw VA voor je aan het werk.

Vragen?
Hulp nodig bij het plaatsen van jouw vacature of heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder!

Waarom een virtual assistant inhuren?


Het inhuren van een virtual assistant kan je helpen bij taken waar jij wellicht zelf geen tijd, zin en kennis voor hebt om zelf uit te voeren. Zo kun jij je weer concentreren op wat je het liefste doet; werken aan jouw bedrijf. 

Als ondernemer denk je wellicht niet direct aan het inhuren van een virtual assistant. Wat is een virtual assistant eigenlijk en waarom zou ik een VA inhuren in plaats van personeel aannemen?

Een virtual assistant is vaak een ZZP’er welke jou op afstand kan ondersteunen met zeer uiteenlopende taken. Of je nou op zoek bent naar een technische topper in websites, ondersteuning voor jouw social media kanalen of hulp bij het plannen en organiseren van jouw bedrijf, bij VA-lid vind je de juiste specialist voor jouw opdracht. 

De voordelen van een virtual assistant


Bespaar kostbare tijd
Een virtual assistant neemt alledaagse taken of lastige taken op zich waar jij geen tijd of kennis voor hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jouw mailboxbeheer, je klantenservice verzorgen of het opsturen van offertes.
Zeg nou zelf, ben jij niet liever bezig met het werken aan de vooruitgang van jouw bedrijf in plaats van het urenlang maken van social media posts omdat dat ‘’ook nog even erbij moet’’?

Bespaar geld en blijf flexibel
Wie wil er nou niet geld besparen?! Het inhuren van personeel is een kostbare aangelegenheid en er komt ook nog een berg administratie bij kijken. Maar als je een virtual assistant inhuurt, heb je al die extra kosten en administratie niet!
Een VA werkt op afstand en is zelfstandige. Je hoeft dus niet te betalen voor een werkplek, verzekeringen, premies etc. Daarnaast kun je een VA flexibel inzetten, precies wanneer jij het nodig hebt. Of dit nou voor een korte opdracht is of voor een langere samenwerking.

Je werk samen met een expert
Door een samenwerking met een VA aan te gaan, haal je nieuwe expertise binnen. Een virtual assistant kijkt met een frisse blik naar jouw onderneming en kan met zijn of haar specifieke kennis jouw bedrijf helpen groeien. Daarnaast heb je er een waardevol overlegpartner bij om nieuwe ideeën aan voor te leggen en om advies aan te vragen. 

Een virtual assistant inhuren

Overtuigd? Ga dan snel verder met het gratis plaatsen van jouw vacature en vind binnen no-time jouw perfecte VA-lid! 
Weten welke virtual assistant er allemaal aangesloten zijn bij VA-lid en voor welke taken je ze kunt inzetten? Bekijk dan onze VA-lid ledenpagina en zoek gemakkelijk op specialisme.