Marlies Hospers | Sparkle Your Succes

Virtual Assistant

Marlies Hospers | Sparkle Your Succes

info@sparkleyoursucces.nl

0681537424

Volg mij op LinkedIn

Volg mij op Instagram

Volg mij op Facebook

De superpowers van Marlies Hospers | Sparkle Your Succes 

Online academies bouwen
Website | Divi thema bouwen
Meedenken als ondernemer en allerlei bijkomende taken uitvoeren

Neem rechtstreeks contact op met deze virtual assistant!

Ik ben jouw rechterhand bij het uitvoeren van technische taken, zoals het opzetten van online academies en websites, maar ook in het meedenken als ondernemer in jouw onderneming.

Ik specialiseer me in het bouwen van leeromgevingen en websites, altijd met liefde en toewijding. Maar dat is niet alles wat ik te bieden heb.

Je weet hoe het is om een ondernemer te zijn: er zijn altijd die kleine maar essentiële taken die je afleiden van waar je echt van kan genieten. Daar kom ik in beeld. Of het nu gaat om het ontwerpen van social media templates, het optimaliseren van je website, of het toevoegen van artikelen aan je webshop, ik ben er om je te helpen. Ik ben je sparringspartner en kijk graag met een ondernemers blik met je mee.

Bij Sparkle Your Succes, geloof ik in het creëren van een omgeving waar vrijheid, creativiteit, persoonlijke groei en positiviteit centraal staan. Ik ben er om je te ondersteunen in jouw onderneming. Sparkle your succes!

Ben je klaar om te schitteren in alles wat je doet? Dan ben ik klaar om je daarbij te helpen. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen ons mooiste leven creëren.

Bekend met de volgende tools/programma’s

0
    0
    Jouw mandje
    Jouw mandje is leegReturn to Shop