Start jouw bedrijf als virtual assistant gelijk goed!

Wil jij starten als virtual assistant?

Begin met een vliegende start met het VA-lid starterspakket
voor startende VA’s.

Drie 1 op 1 Coaching sessies met een ervaringsdeskundige en professionele VA Mentor

Onepage website in jouw eigen huisstijl, voorzien van jouw teksten en foto’s + gratis blogpagina

Optimaliseren en nakijken van jouw teksten, zodat je klaar bent om te scoren in Google

Mini marketing & content strategie (social kanalen + post thema’s + blog strategie)

Hulp bij technische koppelingen van Google Tools zoals Google Analytics

Direct andere VA’s en succesvolle online ondernemers in jouw netwerk, die klaar staan om jou te helpen

Wil jij jouw bedrijf gelijk goed neerzetten?

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wil nu echt gaan beginnen aan jouw nieuwe carrière als VA! De virtual assistant is inmiddels onmisbaar geworden voor de zakelijke wereld van nu en dit geeft jouw als VA geweldige kansen om een eigen business op te zetten. 

Jij hebt jouw keuze gemaakt, je gaat ervoor! Maar waar begin je?

Klaar voor een vliegende start?
Wil jij als Virtual Assistant een vliegende start maken met jouw bedrijf online, doorgroeien én een waardevol netwerk opbouwen van andere virtual assistants en online ondernemers? We got you!

Speciaal voor startende virtual assistants hebben wij het VA-lid starterspakket ontwikkeld. Betaalbaar, snel én professioneel online inclusief coaching en advies. 

Een supercompleet pakket om jouw virtual assistant business binnen no-time sterk en professioneel online te zetten. Je krijgt hulp van 3 ervaren experts zodat jij niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Dit scheelt je enorm veel tijd, frustratie en geld. (Hadden we zelf maar zo’n pakket voor onze start gevonden!)

Bij het starterspakket profiteer je ook direct van het VA-lidmaatschap: start meteen met netwerken, krijg ondersteuning van experts en vergroot jouw kennis met exclusieve online cursussen en masterclasses.

Wil je meteen een grotere website, meer coaching sessies of andere aanvullingen? No problem! Het Starterspakket is ook geheel op maat samen te stellen.

Met wie ga je werken?

Tijdens jouw starterstraject ga je samenwerken met drie ervaren ondernemers met ieder hun eigen expertise. Alle drie staan zij voor jou klaar om jouw virtual assistant business een superstart te geven!

Yvette Drenth

Als creatieve online marketeer en SEO specialist gaat Yvette jou onder andere helpen een sterke start te maken met een mini marketing- en contentplan en sterke teksten. Proud VA-lid teammember.

Iris Franke

Iris is de go-to website en online business specialist die jou onder andere gaat helpen aan een waanzinne Onepage website die precies uitstraalt wat jij wil laten zien. Iris is VA-lid teammember.

Anouk Kneefel-van Limpt

Anouk is een professionele VA coach die jou gaat begeleiden tijdens 3 coaching sessies. Samen aan de slag om jouw aanbod helder te krijgen en je kunt al jouw vragen op haar afvuren. Aan de slag!

Wat krijg je bij het starterspakket?

R

Een jaarabonnement op VA-lid: Profiteer direct van alle voordelen! Jouw eigen profielpagina op va-lid.com, een altijd groeiende kennisbank vol artikelen en cursussen, een groot netwerk aan professionele VA's en deelname aan exclusieve masterclasses en online events.

R

Drie 1 op 1 coaching sessies met VA mentor Anouk. Gemakkelijk in te plannen op het moment dat het jou uitkomt. Samen krijg je jouw aanbod glashelder en kun je al jouw vragen aan haar stellen.

R

Een Onepage website die precies laat zien wat jij wil uitstralen. Geheel in jouw eigen huisstijl, met jouw teksten en afbeeldingen + een gratis blogpagina zodat jij direct kan gaan knallen online!

R

Wij optimaliseren jouw teksten zodat deze ijzersterk en overtuigend zijn. Daarnaast pakken we meteen de SEO zoekmachine optimalisatie op zodat jij klaar bent om te gaan scoren in Google.

R

Wij stellen een mini marketing & content strategie voor je op passend bij jou en jouw doelgroep. Ready to go met advies over social kanalen + post thema’s + een blog strategie.

R

Wij regelen de technische koppelingen van Google tools zoals Google Analytics en Google Search Console voor je. Zo kun jij altijd in de gaten houden hoe jouw website presteert.

R

Speciale wensen of aanvullingen nodig? Het VA-lid Starterspakket is geheel naar jouw wens flexibel aan te passen met verschillende extra onderdelen. Neem voor een Starterspakket op maat gerust contact met ons op.

R

Alles naar wens? Dan zetten wij jou nieuwe website online en kan jij met concrete adviezen beginnen met jouw vliegende start als virtual assistant!

Gratis E-book:
“In 7 stappen naar jouw eigen bedrijf”

Wellicht heb je nog twijfels of je nu écht aan de slag wil gaan als VA, of wil je graag meer inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van jouw eigen bedrijf.

Heel begrijpelijk! Het is ook een spannende stap om te zetten en je wil zo goed mogelijk van start gaan.

Speciaal voor jou hebben wij een gratis e-book geschreven boordevol zeer praktische tips om jouw bedrijf te starten én een aantal ondernemerstips om in de juiste mood te komen om te gaan knallen met jouw bedrijf.

Vul jouw naam en e-mail hier in en je ontvangt het gratis e-book direct in jouw inbox.


Hoe werkt het starterspakket?

R

Je schaft het pakket aan via VA-lid.com

We willen graag dat iedere virtual assistant een goede start kan maken, daarom is het mogelijk om het pakket in 3 termijnen te betalen.
Het eerste termijn betaal je altijd via de webshop, hierna krijg je 2 x een factuur via de mail.

R

Wij nemen persoonlijk contact met je op

Yvette of Iris plant met jou een korte kennismaking in van 20 minuten. Hierin leggen we je uit wat je mag verwachten, welke info je per mail van ons krijgt en hoe je een afspraak inplant met de coach. Daarnaast vinden wij het ook gewoon heel gezellig om elkaar even te spreken!

R

Je krijgt direct toegang tot jouw VA-lid account

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen krijg je toegang tot jouw eigen va-lid account. Vul jouw profielinformatie aan en wij maken jouw eigen profielpagina op va-lid.com in orde!

Profiteer daarnaast direct van een leuk netwerk met andere VA-leden, leer door met onze altijd groeiende kennisbank vol artikelen en cursussen en neem deel aan exclusieve masterclasses en online events. 

R

Je ontvangt de informatiemail

In deze mail staat alles wat we nodig hebben om van jouw bedrijf een daverend succes te maken.

Deze mail leidt je naar een pagina om de layout van je website te kiezen en heeft een handig document om je webteksten aan te leveren.

Zodra we deze gegevens van je hebben ontvangen gaan we aan de slag met de vliegende start van jouw bedrijf! Spannend!

R

Jij vertelt ons jouw wensen

In de informatiemail staat precies hoe jij jouw content, input en wensen door kan geven.

We vragen je naar jouw doelgroep, huisstijlkleuren, welke layout website je kiest en welke teksten je graag op je website wilt hebben. Dit wordt allemaal speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat jij echt een unieke virtual assistant business krijgt.

R

Wij gaan aan de slag!

Wanneer we van jou alle gevraagde info gekregen hebben gaan we voor jou aan de slag.

Het opleveren van de website duurt ongeveer 10 werkdagen.
Het optimaliseren van de teksten is ook binnen ongeveer 10 dagen geregeld als deze tijdig zijn aangeleverd. 
De technische koppelingen worden ook in deze periode voor je gedaan.

Nadat alles in de startblokken staat ontvang je een e-mail met een link naar jouw website voor feedback, jouw pakkende teksten en het mini marketingplan.

De afspraken met VA Mentor Anouk kan je zelf inplannen op het moment dat jij haar nodig hebt. Superhandig!

R

Jouw bedrijf staat online!

Als we jouw feedback verwerkt hebben zetten we jouw website online en verzorgen de technische koppelingen met Google! Jij kan nu dus DIRECT professioneel aan de slag met klanten helpen.
Kom maar door met die vliegende start!

Betaalbaar, snel én professioneel jouw business een knaller van een start geven?

Voor wie is het starterspakket?

Het VA-lid Starterspakket is voor iedere virtual assistant in the making die nu ECHT serieus aan de slag wil. Maar je wil niet zomaar een vliegende start maken. Jij wil dit betaalbaar, snel én professioneel aanpakken. 

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan is het Va-lid starterspakket the way to go!

R

Je hebt de knoop doorgehakt en weet het zeker. Ik word VA!

R

Jij wil een betaalbare en snelle vliegende start maken met jouw virtual assistant business

R

Je wil de zekerheid van drie ervaren ondernemers die jou verder helpen bij de start van jouw bedrijf

R

Je wil een sterke en overtuigende website die staat als een huis zónder dat je alles zelf moet leren en doen.

R

Je vindt het fijn om ondersteuning te krijgen van een professionele VA Mentor waarbij jij al jouw vragen kunt neerleggen

R

Je wil aan de slag kunnen met jouw marketing en content middels concrete adviezen die je direct kunt toepassen

R

Je hebt geen zin om lastige technische koppelingen zelf uit te zoeken. Je wil gewoon snel aan de slag kunnen!

R

Jij wil je aansluiten bij VA-lid: dé online community voor virtual assistants waar je kunt netwerken en doorgroeien middels cursussen, masterclasses en online events

R

Last but not least: Jij bent er klaar voor om echt serieus aan de slag te gaan en jouw perfecte klanten te gaan helpen!

  Wat kost het VA-lid Starterspakket?

Veelgestelde vragen

u

Ik heb al een website maar ik ben niet tevreden. Ik wil met een schone lei beginnen, kan dat?

Ja dat kan! Samen bekijken we wat nog bruikbare informatie is en gaan we met een schone lei aan de slag om een bedrijf neer te zetten waar je trots op kunt zijn.

u

Ik wil eigenlijk meer coaching sessies, een grotere website of andere aanvullingen. Kan dat?

Jazeker! Als je nu al weet dat jij meer nodig hebt dan al in ons complete starterspakket zit, kies dan voor een starterspakket op maat. Wij overleggen de wensen met je en je ontvangt van ons een startersaanbod geheel aangepast op jouw wensen.

u

Wat kan ik van de coaching sessies verwachten?

Samen met de VA Mentor krijg jij 1 op 1 begeleiding op de momenten die jou goed uitkomen. Je krijgt adviezen over het starten, wat je allemaal moet regelen en natuurlijk gaan jullie aan de slag om jouw aanbod ijzersterk neer te zetten.
Daarnaast kun je de coaching sessies geheel inrichten zoals JIJ dat wilt. Geef vooral aan waar jij hulp bij nodig hebt, en de VA Mentor helpt je verder. Of dit nou gaat over jouw aanbod, zelfvertrouwen opbouwen of het regelen van praktische zaken. Zo haal jij het meeste uit jouw coaching sessies.

u

Zit hosting en een domeinnaam bij het pakket in?

Een domeinnaam en hostingpakket regel je zelf. In de informatiemail die je van ons ontvangt zit een uitleg hoe je dit eenvoudig en snel zelf kunt regelen. Zo weet jij zeker dat jouw domeinnaam altijd van jouw is en blijft. Toekomst proof!

u

Ik twijfel nog of ik meteen wil starten als VA of dat ik nu meteen het starterspakket wil. Wat kan ik doen?

Speciaal voor jou hebben wij een gratis E-book opgesteld vol met handige tips en pointers over het starten van jouw eigen bedrijf als VA. Dit e-book geeft je inzichten in wat er allemaal bij het starten komt kijken en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast krijg je handige links en tips waar je zelfstandig direct mee aan de slag kunt gaan!
Je download het gratis e-book hier.

u

Hoe lang duurt dit starterstraject?

Wij streven er naar om binnen 10 dagen jouw website, teksten en mini marketing en contentplan af te hebben. Hoe sneller jij dus het nodige materiaal aanlevert, hoe vlotter je online kunt gaan!
Uiteraard kun je zelf bepalen wanneer jij jouw 3 coaching sessies met de VA Mentor inplant. Ook is er tussentijds natuurlijk ruimte om zaken te overleggen.

u

Ik wil graag betalen in termijnen. Wat zijn de termijnbedragen en wanneer krijg ik de factuur voor de tweede en derde termijn?

De eerste termijn reken je af in onze webshop en bedraagt €199 euro.
De tweede en derde termijn wordt gefactureerd na 1 en na 2 maanden. Deze facturen bedragen per stuk ook €199 euro.

u

Kan ik op een later tijdstip het onderhoud van de website ook bij jullie neerleggen?

Ja dit is mogelijk, geef dit even bij ons aan en wij vertellen je meer over de onderhoudskosten per maand en de mogelijkheden.

Jij wil toch ook een vliegende start?

Betaalbaar, snel en professioneel starten met jouw nieuwe virtual assistant business!
VA-lid is er om jou succesvol op weg te helpen.

Maak die vliegende start en sluit je aan bij hét kennis- & groeiplatform voor VA’s.

 

Netwerken, je kennis vergroten, jouw bedrijf laten groeien en gevonden worden door opdrachtgevers?
Dat doe je op VA-lid.com!

Hé jij! Wil je nog wat meer info en uitleg? 

Hey lieve VA in de maak! Je hebt al de moeite gedaan om helemaal tot hier op deze pagina te scrollen en hebt veel informatie opgenomen. Waar liggen jouw twijfels?

Laat jouw naam en e-mail adres achter en wij zullen snel contact met je opnemen om al jouw vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen of je meer te vertellen over de mogelijkheden voor een starterspakket op maat. Wees niet bang, we zullen je ALLEEN over het starterspakket mailen, nergens anders over.

Wij van VA-lid, Iris & Yvette hebben dit pakket niet voor niets in het leven geroepen. Als wij zelf een dergelijk starterspakket inclusief coaching en alles van A tot Z online hadden kunnen krijgen toen wij zelf startten, hadden wij dit zeker gedaan. Maar zo’n pakket was er niet! Of het was niet te betalen…

Trust us, wij houden ook niet van loze beloften, dure grapjes of slecht werk. Wij weten écht hoe het is om te starten met weinig budget en hoe eng het kan zijn om dan te investeren.

Wij staan voor je klaar! En als je besluit het toch niet te doen, dan is dat ook helemaal prima!

Vind je het fijn om even te appen? Laat dan je nummer achter, dan nemen we via deze weg contact met je op!

Blog

8 Onmisbare tips om sterk te starten als Virtual Assistant!

8 Onmisbare tips om sterk te starten als Virtual Assistant!

Gefeliciteerd! Jij hebt net de sprong gewaagd (of overweegt om dit te gaan doen) in de wereld van zelfstandig ondernemen; starten als Virtual Assistant! En dan...Je startfase kan een uitdagende tijd zijn. Er komt ook zoveel op je af! Dit heeft iedere ondernemer...

Trello. Lekker visueel de boel organiseren!

Trello. Lekker visueel de boel organiseren!

In een wereld waar afleiding je van alle kanten probeert van je werk af te houden is overzicht de sleutel tot succes in je bedrijf. Dit geldt des te meer voor jou, als virtual assistant, waarbij je hele bedrijf draait om multitasking, organisatie en overzicht houden...

12 taken die een virtual assistant kan overnemen rond Kerst

12 taken die een virtual assistant kan overnemen rond Kerst

Ja ja, we weten dat het nog wel even duurt voor de feestdagen aanbreken, maar de tijd vliegt. Voor je het weet, klinken de 'Jingle Bells' alweer door de luidsprekers en zit je middenin de feestelijke drukte. En dan kom je er plots achter dat er stiekem helemaal geen...

Deze VA’s maken al deel uit
van de VA-lid family

Jumiati

Jumiati

Angèle Voorn

Angèle Voorn

Marlies Hospers | Sparkle Your Succes

Marlies Hospers | Sparkle Your Succes

Tine Bosmans - Jouw virtuele bruistablet!

Tine Bosmans - Jouw virtuele bruistablet!

Fleur Schipper

Fleur Schipper

Anita van den Berg

Anita van den Berg

Rianne | Instagram Marketing Specialist

Rianne | Instagram Marketing Specialist

viaVALa - Laura Krijnen

viaVALa - Laura Krijnen

Jacky Jongenelen

Jacky Jongenelen

Gratis E-book:
“In 7 stappen naar jouw eigen bedrijf”

Hoe leuk is dit gratis e-book boordevol zeer praktische tips om jouw bedrijf te starten én een aantal ondernemerstips om in de juiste mood te komen om te gaan knallen met jouw bedrijf?

Check je mail en download het e-book!

0
    0
    Jouw mandje
    Jouw mandje is leegReturn to Shop